Pörgős ritmusok, kellemes jazzgitár, s lángoló nagybőgő - május 2-án az A38-on!

Erre számíthatnak azok, akik május másodikán ellátogatnak az A38 tetőteraszán tartandó Naked Truckers koncertre.

A rockabilly trio 2009 óta táncoltatja meg minden alkalommal a közönségét, miközben évről évre egyre nagyobb sikert aratnak itthon és külföldön egyaránt.

A zenekar két album mellett (Trucker Attack – 2011; Jump! – 2014) számos fellépést tudhat már a háta mögött, s rengeteg különleges élménnyel gazdagodtak, melyet most gyarapítani szeretnének május másodiki koncertjükön, hisz a kultikus A38 tetőteraszon lépnek majd fel.

A trio tagjai (Kiss K. Gábor/Little G – ének, gitár; Szilágyi Mihály/Mitch Farty – ének, vokál, nagybőgő; Ádám Péter/Peete Jones – dob) kellő zenei intelligenciával fuzionálják a hagyományos rockabilly elemeit a blues és a punk zene alapjaival – ettől válnak megjegyezhetővé már az első pillanatban.

A tavalyi év igazi sikert hozott számukra: a Rónai Domonkos által „Jump!” című számukra rendezett klippel bekerültek a Berlin Music Video Awards-ra, ahol kategóriájukban, a Best Live Act-ben elsőként végeztek, idén pedig szintén megmérettethetik magukat ezen a fesztiválon . Most a „Big Boobs”-hoz készült alkotás versenyzik a Most Trashy kategóriában.

A Naked Truckers igazi friss, lendületes ritmusokkal igyekszik tehát elkápráztatni a régi és új rajongókat is május másodikán – természetesen a bőgő sem marad „szárazon”, garantáltan lángra lobban Mitch Farty parádés játékától.

Az estét a Csak Neked Kislány nyitja meg 20:00-tól.

 

Naked Truckers – Big Boobs (Berlin Music Video Awards szavazás)
http://www.dailymotion.com/contest/bmva2015_mosttrashy/videos#video=x2lennr

Youtube link:https://www.youtube.com/watch?v=6Wz-enxyj7Y

Részletek:
https://www.facebook.com/N.Truckers?fref=ts
https://www.facebook.com/csaknekedkislany?fref=ts
https://www.facebook.com/events/818223324899579/

A fotót SINCO készítette.

Kapcsolat

  • Music Ring zenei portál
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +36 30 322 3017